Wil je al tijden afvallen maar lukt het steeds niet?

Ik help je om af te vallen op een normale manier zonder moeilijke diëten of shakes, zodat je je weer lekker voelt.

Hi! Ik ben Olga!

Regelmatig geef ik trainingen voor Vitaliteit. Ook op de werkvloer gaat het steeds meer leven en wordt gezond leven ook steeds belangrijker. We moeten immers allemaal langer werken, het is belangrijk dat je aan je eigen leefstijl werkt om fit en gezond door het leven te gaan. Ik ben zelf 13 kilo afgevallen door bewuster te gaan eten en te bewegen.

Herken jij je hierin?

Tijdens ons traject help ik je om op een manier af te vallen zonder strenge diëten, zodat het goed vol te houden is. Door een kleine, bewuste verandering in je leefstijl kun je al veel resultaten bereiken!

Je voelt al een tijdje dat je broeken te strak zitten of dat je jurkjes eigenlijk niet echt meer passen. Je voelt je onzeker over je lichaam.

Je wil je fitter voelen, maar weet niet goed hoe en wat eigenlijk gezond is om te eten. Je hebt al wel wat kookboeken ingeslagen, maar wil graag dat meer informatie op jou persoonlijk afgestemd. 

Heb je al tijden lang van een opgeblazen gevoel? En kom je er maar niet vanaf?

Heb je al verschillende diëten gevolgd, maar geef je steeds weer op? 

Hoe ziet een traject eruit?

De hele periode is het voor mij belangrijk om af te stemmen wat voor JOU werkt. Dit is voor iedereen persoonlijk. Ik loop graag met je mee.

Waar loop je tegenaan

Als we samen aan de slag gaan, hebben we eerst telefonisch contact. We bespreken waar je tegenaan loopt en of het klikt. Daarna maken we een eerste afspraak in mijn praktijk. Je krijgt van te voren een vragenlijst zodat ik al voldoende informatie van je heb. Dan gaan we kijken naar wat je eet doordeweeks en in het weekend, zodat we kunnen bepalen waar de valkuilen zitten. Hoe is je leefstijl verder? Waar loop je tegenaan? Wat is je doel? En hoe ga je onder begeleiding dat pad bewandelen?

persoonlijk plan op maat

Ik maak een persoonlijk plan op maat, dat bestaat uit een voedingsadvies volgens de richtlijnen van het voedingscentrum. Ik leer je dus om “normaal” te eten, zonder dat je allemaal dure dingen moet kopen, of moeilijke strenge diëten hoeft te volgen of de hele dag honger hebt.

Thuis aan de slag

Daarna ga jij thuis aan de slag, met je voedingsplan en door middel van bewegen. Allemaal op een manier die bij jou past en die voor jou vol te houden is. Natuurlijk ga je ook dagen hebben dat het even moeilijk is of dat het tegenzit, maar daar komen we samen wel doorheen.

werken aan mindset en gedrag

Regelmatig zien we elkaar in de praktijk en stemmen we af hoe het gaat. Soms wegen we, maar soms wegen we juist expres niet. Die weegschaal is immers niet het belangrijkste. Het gaat erom dat je je goed voelt! We werken ook aan mindset en gedrag. Dat zorgt er immers voor dat je de juiste dingen in je mond stopt.

Doel bereikt? Hoe gaan we verder?

Als je op een gegeven moment jouw doel bereikt hebt, zie ik je graag nog voor onderhoud, zodat jij op jouw streefgewicht blijft. Dit is misschien nog wel moeilijker dan het afvallen zelf.

Wat bereik je in een traject?

Afvallen is geen tijdelijke zaak, het gaat om het verbeteren van je voedingspatroon zodat je zelf kennis krijgt van gezonde voeding en het kan toepassen in je dagelijkse patroon.
Ik leer je om gezonde en slimme keuzes hierin te maken. Het is immers belangrijk dat je kunt genieten van lekker eten.

Je gaat je fitter voelen en krijgt meer energie

Kilo’s en centimeters kwijt op een verantwoorde manier

Je voelt je Zelfverzekerder en blijer

Ervaringen van anderen

Ik wilde graag afvallen omdat mijn BMI te hoog is, ik was zoekende hoe ik dat moest aanpakken. Ik had behoefte aan simpele en laagdrempelige begeleiding en tips. Ik merkte snel dat Olga een toegankelijk persoon is die echt snapt en voelt wat ik bedoel. Ze heeft voor mij een voedingspatroon op maat gemaakt die voor mij in het dagelijkse patroon in te passen is. Dit zonder het gevoel te hebben dat ik op dieet ben. Het resultaat mag er zijn!

Vrouw, 52 jaar

Olga heeft mij geholpen om mijn leefstijl aan te passen met een blijvend resultaat. Het resultaat is een gewichtsverlies van ruim 5 kilo! Dit is ruim 2 kilo per maand en voor mij goed vol te houden. Het fijne is dat is gewoon mag eten zoals aardappels, vlees, pasta en ook een keer een biertje mag drinken. Het dagschema is duidelijk en kan uit meerdere producten een keuze maken zodat het afwisselend blijft. Dit motiveert voor mij extra om mijn doel te kunnen behalen en te behouden.

Man, 49 jaar

Dankzij Olga heb ik alle informatie om te starten met een gezondere levensstijl. Ze heeft me uitgebreid advies gegeven d.m.v. een voedingsanalyse. Enthousiaste en erg motiverende dame. Zeker een aanrader!

Vrouw, 44 jaar

Ik hoefde maar 3 kilo af te vallen maar was eerder opzoek naar een duidelijk eetpatroon. Soms at ik niet dan weer heel veel etc. Via via kwam ik in aanraking met Olga. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en enkele dagen later kwam ze bij me terug met een passend voedingspatroon wat voor mij haalbaar is thuis en op het werk. Wekelijks hadden we een gesprek en ze was zo overtuigend enthousiast dat het mij erg motiveerde om verder te gaan. Ik merkte dat ik me een stuk fitter ging voelen. Het prettige was dat de menu’s afgestemd zijn op het gezinsleven en kon iedereen thuis lekker meedoen. Het resultaat is vooral een inzicht in een evenwichtig voedingspatroon!

Man, 52 jaar

Starten wij samen een traject?

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om te onderzoeken of dit bij je past.

Toestemming:

9 + 12 =

Vragen en antwoorden

Hoe werkt de betaling?

De betaling geschiedt bij aanvang traject of per consult.

Worden er kosten in rekening gebracht voor het annuleren van een consult?

Tot 48 uur voor aanvang van de afspraak zal het consult kosteloos worden geannuleerd. Binnen 48 uur zal het consult volledig in rekening worden gebracht.