Wat zeggen anderen over de resultaten die zij behaald hebben

Ik was al een tijd aan het zoeken naar een gezond voedingspatroon maar kreeg er niet goed mijn draai in. Toen hoorde ik van Olga en heb direct een gratis afspraak gemaakt om kennis te maken. De klik was er en kreeg duidelijke informatie. Ik ben direct een week later gestart en kreeg een uitgebreide intake en daarna een passend voedingspatroon met overige info. Voor mij is het goed toepasbaar en hoef geen moeilijke producten te kopen en te koken. Ik ben al meer dan 3 kilo afgevallen in 4 weken door gezond te eten! Daarnaast is ze ook erkend bij de zorgverzekering waardoor ik het vergoedt krijg, dat is altijd prettig. 

 

Vrouw, 44 jaar

 

Ik zag dat Olga ook de Workshop ‘Gezonde voeding en leefstijl’ geeft. Samen met een vriendinnen groepje hebben we deze workshop geboekt. Het was vooral praktisch informatie waar je zelf mee kunt starten! Daarnaast was het ook een super gezellige workshop! Aanrader…..

Anoniem

Dankzij Olga heb ik alle informatie om te starten met een gezondere levensstijl. Ze heeft me uitgebreid advies gegeven d.m.v. een voedingsanalyse. Enthousiaste en erg motiverende dame. Zeker een aanrader!

Vrouw, 44 jaar

Ik hoefde maar 3 kilo af te vallen maar was eerder opzoek naar een duidelijk eetpatroon. Soms at ik niet dan weer heel veel etc. Via via kwam ik in aanraking met Olga. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en enkele dagen later kwam ze bij me terug met een passend voedingspatroon wat voor mij haalbaar is thuis en op het werk. Wekelijks hadden we een gesprek en ze was zo overtuigend enthousiast dat het mij erg motiveerde om verder te gaan. Ik merkte dat ik me een stuk fitter ging voelen. Het prettige was dat de menu’s afgestemd zijn op het gezinsleven en kon iedereen thuis lekker meedoen. Het resultaat is vooral een inzicht in een evenwichtig voedingspatroon!

Man, 52 jaar

Wil jij met mij een traject starten?

Tijdens ons traject help ik je om op een manier af te vallen zonder strenge diëten, zodat het goed vol te houden is. Door een kleine, bewuste verandering in je leefstijl kun je al veel resultaten bereiken!