Wat zeggen anderen over de resultaten die zij behaald hebben

Ik was al heel lang aan het denken om hulp te vragen om af te vallen. Eigenlijk dacht ik dat ik wel wist hoe ik het moest aanpakken maar stelde het steeds weer uit. Toen hoorde ik dat Olga de 1e keer altijd eerst gratis kennis maakt met de cliënt om te kijken of de klik er is en of het paste bij mijn wensen. Zo gedaan gestart en ben inmiddels al 10 kilo kwijt in 6 maanden, door gewoon simpelweg normaal te eten zonder moeilijke dingen te moeten kopen.

 

Man, 58 jaar

 

Ik zag dat Olga ook de Workshop ‘Gezonde voeding en leefstijl’ geeft. Samen met een vriendinnen groepje hebben we deze workshop geboekt. Het was vooral praktisch informatie waar je zelf mee kunt starten! Daarnaast was het ook een super gezellige workshop! Aanrader…..

Anoniem

Ik wilde afvallen maar wist niet hoe. Olga heeft me een praktisch voedingspatroon gemaakt dat me niet het gevoel geeft dat ik op dieet ben, maar werk aan een gezonde leefstijl dat blijvend is. Mijn cholesterol gehalte is een heel stuk verbeterd en ik voel me er super goed bij.

Vrouw, 53 jaar

Ik hoefde maar 3 kilo af te vallen maar was eerder opzoek naar een duidelijk eetpatroon. Soms at ik niet dan weer heel veel etc. Via via kwam ik in aanraking met Olga. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en enkele dagen later kwam ze bij me terug met een passend voedingspatroon wat voor mij haalbaar is thuis en op het werk. Wekelijks hadden we een gesprek en ze was zo overtuigend enthousiast dat het mij erg motiveerde om verder te gaan. Ik merkte dat ik me een stuk fitter ging voelen. Het prettige was dat de menu’s afgestemd zijn op het gezinsleven en kon iedereen thuis lekker meedoen. Het resultaat is vooral een inzicht in een evenwichtig voedingspatroon!

Man, 52 jaar

Wil jij met mij een traject starten?

Tijdens ons traject help ik je om op een manier af te vallen zonder strenge diëten, zodat het goed vol te houden is. Door een kleine, bewuste verandering in je leefstijl kun je al veel resultaten bereiken!