Over mij

Ik ben Olga! Voeding en gezondheid had altijd al mijn interesse

Regelmatig geef ik trainingen voor Vitaliteit. Ook op de werkvloer gaat het steeds meer leven en wordt gezond leven ook steeds belangrijker. We moeten immers allemaal langer werken, het is belangrijk dat je aan je eigen leefstijl werkt om fit en gezond door het leven te gaan. Ik ben zelf 13 kilo afgevallen door bewuster te gaan eten en te bewegen.

Hoe ben ik opgeleid

Bewegen op een manier die bij je past!  Lekker wandelen met de hond en gewoon wat vaker naar de glasbak lopen. Gewoon simpel, maar wel bewust. Als ik het kan, kan jij het ook! Sterker nog: dit is tenminste goed vol te houden. Ik vond afvallen zo boeiend dat ik er een speciale opleiding in heb gedaan van Leefstijlcoach, Vitaliteitscoach, Wandelbegeleider tot Gewichtsconsulente! Ik mag nu met veel plezier mensen begeleiden met afvallen en gezonder eten.

Olga Hapy gewichts Coach

Wil jij met mij een traject starten?

Tijdens ons traject help ik je om op een manier af te vallen zonder strenge diëten, zodat het goed vol te houden is. Door een kleine, bewuste verandering in je leefstijl kun je al veel resultaten bereiken!